Mocht u op zoek zijn naar beleggingen, dan kunnen wij u helpen met zoeken naar aanleiding van uw wensen van rendement, risico en andere zaken.

Wij hebben regelmatig woningen of appartementen te koop. Ook kunnen wij voor u kleine ontwikkelingen verzorgen. Het splitsen van woningen in appartementen of het extra genereren van woningen kunt u ook bij ons uitbesteden. Tevens kunnen wij voor u verbouwingen begeleiden die de waarde van uw onroerend goed, of uw potentieel onroerend goed, kunnen verhogen.

Ook kunnen wij voor u potentiele beleggingen calculeren. Wij kunnen een stichtingskosten opzet voor u maken inzake een nieuw te bouwen object, evenals een rendementsberekening.

Daarnaast kunnen wij u adviseren in belegging onroerend goed. Is een bepaalde belegging wel of niet zinvol. Wij kunnen met u sparren inzake een eventuele aankoop wel of niet te doen.

Wij zullen met u vooraf afspreken wat de vergoedingen en tarieven zijn. Dit is object afhankelijk. Wilt u meer weten inzake een belegging of heeft u een belegging op het oog. Bel ons gerust of mail naar info@starteasy.nl. Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op.

Hulp nodig bij het huren van een woning?

Danny helpt u graag verder en brengt uw wensen in kaart.
Bel: 06 12105194
of stuur ons een e-mail