Starteasy is een bedrijf voor huur of verhuur van vastgoed.

Starteasy is in 2011 opgericht door Roy van der Poel. De jaren hiervoor heeft hij ervaring opgebouwd werkende in het Vastgoedbedrijf van de familie. In verband met de groeiende klantenkring en de groeiende vraag naar woningen in de Duin- en Bollenstreek, heeft hij er in 2011 toe besloten een apart bedrijf voor de verhuur van Vastgoed op te starten.

Met reeds 7 jaar verhuurervaring, vind u in ons een professioneel, vakkundig, klantvriendelijk, flexibel en kwalitatieve partner. Door het uitgebreide netwerk kunnen wij u een gevarieerd aanbod doen voor de verhuur en huur van kamers, appartementen, eengezinswoningen, vrijstaande woningen en bedrijfspanden/units.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een woning, dan kunt u zich via deze site gratis inschrijven. Wij nemen dan contact met u op indien wij een passende woning aan kunnen bieden.

Mocht u een pand via Starteasy willen verhuren, dan kunt u een mail sturen naar Starteasy en dan neemt één van onze werknemers contact met u op.

Tevens kan Starteasy beleggingsobjecten voor u begeleiden. Dus mocht u geïnteresseerd zijn in het investeren in Vastgoed, neemt u dan contact met ons op.